El bloc d'en Joaquim
dimarts, 4 d’octubre del 2011
Trucs de cuina
M'ha fet gràcia aquest vídeo sobre com pelar una cabeça d'alls en menys de 10 segons:
3 comentaris:
Anònim
4 d’octubre del 2011, a les 18:40
guau joaquim,quin flipe
abm
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Anònim
4 d’octubre del 2011, a les 20:14
a la que guay!!!
hajar
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Anònim
5 d’octubre del 2011, a les 13:53
YA VEUS I QUINA CAXOO CUINAAA!!
JANA
Respon
Elimina
Respostes
Respon
Afegeix un comentari
Carrega'n més...
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
guau joaquim,quin flipe
ResponEliminaabm
a la que guay!!!
ResponEliminahajar
YA VEUS I QUINA CAXOO CUINAAA!!
ResponEliminaJANA